[include_offer1.htm]

 

 

Vragen.

Moet ik al mijn kleren uit doen?

  Nee, je moet doen waar je je gemakkelijk bij voelt. Maar het is makkelijker als je niets aan hebt.

Kan ik me laten masseren als ik ziek ben?

  Liever niet. Kom langs als je je beter voelt, of als je het aan voelt komen. Als je onder behandeling van een arts staat, overleg dan met je arts.

Is het ongepast opgewonden te raken tijdens een massage?

  Nee, ik als masseur, vind het niet vreemd als dit gebeurd; je bent niet de enige. Het is een van de vele gevoelens die passeren als je een massage krijgt. Maak je er geen zorgen over.

Wat is het verschil tussen een reguliere massage, en wat jij doet?

  Ik ben meer gericht op de emotionele aspekten en werk in een combinatie van lichaamswerk en lichtwerk. TPH is gericht op oplossen van Karma, FOB op lichtwerk, oliemassage op spierspanning, verzuring en stress behandeling, meridiaan massage is gericht op het verwijderen van blokkades en doorstroming van de meridianen,  stoelmassage een mix hiervan. Alle massages zijn een combinatie van allen. Het is absoluut een ervaring om een sessie te krijgen! Mijn werk komt uit een levenservaring en opleidingen in een zoektocht naar het ultieme thuis komen. Hoe bereik ik de ziel? Door het lichaam... integriteit en vriendschap is de zilveren draad...

Wat  houdt de tantra voor jou in?

   Er is een grote behoefte aan intimiteit buiten het seksleven om. We worden klaar gestoomd om te functioneren in de maatschappij, maar worden aan ons lot over gelaten als het gaat om inhoudelijk ons leven kwaliteit te geven. Aandacht, aanraken en genieten kost geen geld. Je wordt er niet ziek van. Geen verslavings bijverschijnselen.. Tantra is je seksuele energie gebruiken in al het andere buiten de sexuele daad. Tantra houdt ook in de erogene zones aan te raken zonder orgasme gericht denken. Tantra brengt rust en vertrouwen in voorheen onbespreekbare gebieden.
   Ik bied Tantrische sessies aan voor vrouwen of stellen. Hier wordt dus NIET aan seks gedaan. Om alle misverstanden te voorkomen; dit is een oude kunst uit verboden scholen. Ik beoefen deze oude heilige technieken, en heb dus geen seks club! Laat daar alstublieft geen verwarring over bestaan. Kom alleen als je interesse naar een verdieping in je ontwikkeling je deze kant op leid. Het is erg speciaal en diep vervullend. Ultiem is tantra een weg naar transformatie.
   Ik help vrouwen en stellen in het verdiepen van hun seksleven. Ik heb oefeningen om de seksualiteit weer te laten stromen als deze is geblokkeerd.. Ik leer je speels met elkaar om te gaan en nog meer te genieten van jezelf en elkaar.
   Ik ben geen psycholoog. Ernstig sexueel misbruik in het verleden, mogelijk behandeld met medicatie, graag vantevoren aangeven. Ik ben er niet als reddende engel. Ik kan wel een handreiking doen. Voor de cursus heb ik een gesprek om te horen of je verwachtingen kloppen met mijn aanbod.

 

 

 

[include_offer2.htm]

 
     
 
Powered by ShantVision  

Powered by ShantVisionSeo geoptimaliseerd
HomeTilasmiDienstenProgrammaTariefContact

Graphic Design by ShanTVision

© Copyright ShantVision. 2010